Filtar

           

 

Om mig Försäljning Kontakt

 

 

Startsida Tradera

Instagram

 

Arkiv

Mat
Filtar
Bäddset
Klänningar
Nallekläder
Dockskåpssaker
Blandat
Omdömen

 

 
 

Kontraster

Jag tycker om kontrasten mellan den skira vita spetsfilten och den mörka skogen.
Det ser ut som om den lilla prinsessan varit där och lekt och glömt kvar sin dockfilt.
Den lille konvalescenten

När man varit sjuk länge är det skönt att få komma ut en stund i solen. Det är bäst att man har en liten filt över sig. Kanske kan man få sitta en stund på terrassens räcke och känna vårvindarna i pälsen. För säkerhets skull kan man ha en liten mössa.
November


Nu är den klar! Nästan. Det återstår bara att fästa trådar och pressa.
Den är inte så rosa/romantisk som de andra filtarna jag brukar virka.
Jag kallar den "november".
Varför inte?


Varför inte virka en liten stjärna av vitt garn i mitten? Och ljusare kanter för att pigga upp. Varför inte virka två på en gång? Varför inte virka flera? Och sedan spårade det ur helt. Nu har jag 20 st i olika storlekar. Jag har så svårt att sluta när jag kommit igång.


Pandurogarn

Förra gången Panduro hade rea behärskade jag mig. Men nu kör dom igen bara för att det är alla hjärtans dag! Jag måste ha dessa; grå, petrolium och dimblå. Det måste få bli en filt. Jag klarar inte längre att stå emot.Oj!

När man är nästan klar och det vita garnet tar slut och man tänker att man kanske kan virka en rosa kant istället och det blir inte bra och man testar en ljusare rosa nyans och det blir heller inte bra och man virkar på det vita igen och tänker att man får köpa mer garn så fort affärerna öppnar och plötsligt är klockan tre på natten.
 

Startsida